Religious Technology Center Religious Technology Center
Houder van de Dianetics & Scientology handelsmerken
Introductie
De Scientology Religie
Het Garanderen van de Toekomst van Scientology
David Miscavige Voorzitter van de Raad van Bestuur
Stuur een rapport aan RTC
Zaken van Belang voor RTC
Neem contact op

Dit werd gevolgd met een volledige briefing over de geschiedenis, successen en prestaties van Dianetics en Scientology, decennium na decennium, culminerend aan het einde van de negentiger jaren, en dus waar Scientology stond aan het begin van de 21ste eeuw.

Terwijl overal waar wij onze technologie brengen een mijlpaal op zichzelf is en reden om het te vieren, moet u het toch vanuit een groter gezichtspunt bekijken.

U moet het in zijn totaliteit beschouwen.

Dus laat me het in precies die termen verklaren en u vertellen wat wij nog meer in de negentiger jaren tot stand gebracht hebben, en wat onze positie in alle sectoren en aan het eind van deze eeuw precies is.

Het begint met een globale blik op de Vereniging voor Beter Leven en Onderwijs (Association for Better Living and Education – ABLE), nu met 445 groepen in 59 landen die de technologie van LRH gebruiken om gehele bevolkingen, geteisterd door een eeuw van psychiatrie, te helen, en ze naar die positie te brengen waar ook zij vrij kunnen zijn.

En dat is ook precies wat Criminon doet, omdat je mensen die door misdadigers geterroriseerd zijn niet kunt bevrijden. Zodoende, aan het einde van de negentiger jaren, hadden wij al aan 7500 gevangenen de Criminon cursussen geleverd, en rechtbanken van Californië tot Alabama verwijzen overtreders nu regelmatig naar Criminon. Iedere gevangenis in Israël gebruikt het Crimonon programma, en er worden zo’n negenhonderd meer Criminon programma’s in twintig landen geleverd.

Mensen kunnen ook niet vrij zijn wanneer ze onder de drugs zitten of wanneer ze lijden onder de invloed van drugs in hun buurt. En dat is de drugrehabilitatie techniek van LRH zoals die toegepast wordt door Narconon. Op dit moment hebben anderhalf miljoen studenten zich van drugs afgekeerd na Narconon lezingen over drugs, en er zijn meer dan 65 Narconon centra in 27 landen.