Religious Technology Center Religious Technology Center
Houder van de Dianetics & Scientology handelsmerken
Introductie
De Scientology Religie
Het Garanderen van de Toekomst van Scientology
David Miscavige Voorzitter van de Raad van Bestuur
Stuur een rapport aan RTC
Zaken van Belang voor RTC
Neem contact op

Dan is er het onderwijs, want mensen kunnen niet worden bevrijd als ze niet kunnen studeren. Om maar niet te spreken over wat ongeletterdheid kost aan armoede en wanhoop. Maar gedurende de negentiger jaren, heeft Applied Scholastics het tij gekeerd met LRH studietech in 289 centra over de wereld verspreid. In Zuid-Afrika gebruiken nu ruim 2 miljoen leerlingen LRH Studietech. In China zijn ruim 5.000 onderwijzers opgeleid om dat te gebruiken en nog eens 1.800 in de Dominikaanse Republiek. Vandaag de dag gebruiken bijna 33.000 onderwijzers LRH Studietech, waar bijna 20 miljoen leerlingen van profiteren.

En voor de wereldwijde morele crisis schreef LRH De Weg naar het Geluk. Het wordt over de gehele wereld verspreid door De Weg naar het Geluk Stichting, en vandaag de dag tref je De Weg naar het Geluk in ruim 97 landen aan, vertaald in 87 talen, in een wereldwijde oplage van 62 miljoen exemplaren.

Maar zelfs met het verwijderen van de criminaliteit, drugsmisbruik, ongeletterdheid, wanhoop en psychiatrie, zit de bevolking in een gesponnen web van economische leugens en alomtegenwoordige ongerustheid. Het antwoord is natuurlijk WISE – het World Institute of Scientology Enterprises. In de jaren '90 trad WISE op een werkelijk miraculeuze wijze naar voren. Hele steden in een economisch verwoest Oost-Europa werden van de dood teruggebracht met gebruik van LRH Bestuurskunde. Intussen gebruikt in Zuid-Afrika de Inkatha Vrijheidspartij het LRH organiseerbord. Het zoveelste voorbeeld van hoe LRH's droom om zwart Afrika te voorzien van vrijheid, is gerealiseerd.

Het Hubbard College International in LA, is nu een volledig erkend instituut dat "Associate diploma's" verstrekt. En er zijn nu 29 Hubbard Colleges in de wereld, 164 groepen en ruim 101.000 bedrijven die op dit moment LRH Tech gebruiken.

Maar wat we voor onze groepen en activiteiten ook bereiken met de toepassing van LRH tech om de culturele neergang te stoppen, mensen zoeken spirituele verlossing. En daarom trekken Veldauditors erop uit onder de vlag van de Internationale Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (I HELP). En bovendien hebben we nu alle tech uit het Scientology Handboek beschikbaar. En Pastorale Werkers gaan naar rampgebieden en zo redden ze levens in Japan, Taiwan, Turkije, Griekenland, Venezuela en China. Tegenwoordig roept zelfs het Rode Kruis de hulp in van onze geestelijken, en gebruikt onze tech, van Northridge, Californië tot Papoea Nieuw Guinea.

Terwijl scientologen er voortdurend verder op uittrekken – in 91 naties op het ogenblik – vragen diegenen die ze helpen naar meer tech. Daarom bouwen wij nieuwe missies om De Brug te openen onder de vlag van Scientology Missions International. En met Missies houden we niet alleen wereldwijde teruggang tegen; we zetten mensen op De Brug naar totale vrijheid. Om LRH tech in feite voor iedereen beschikbaar te maken, zijn de beginstappen op De Brug niet langer in slechts 14 talen, maar in 53 talen verkrijgbaar, oftewel 80% van de wereldbevolking.