Religious Technology Center Religious Technology Center
Houder van de Dianetics & Scientology handelsmerken
Introductie
De Scientology Religie
Het Garanderen van de Toekomst van Scientology
David Miscavige Voorzitter van de Raad van Bestuur
Stuur een rapport aan RTC
Zaken van Belang voor RTC
Neem contact op

En dan is er de wereldwijde gecomputeriseerde Internationale Vertaaleenheid, die in 1999 een grotere hoeveelheid materialen vertaalde dan in alle voorafgaande 48 jaren bij elkaar. Wij gebruiken ook onze eigen filmstudio, filmproductielab en disseminatie faciliteiten – om ons woord overal ter wereld te verspreiden.

En om de miljoenen die De Brug op gaan te helpen, bouwen en verbeteren wij voortdurend onze organisaties. Want dat is onze levende Brug die zich over deze hele planeet uitstrekt met onze kerkelijke organisaties door heel Europa, Afrika, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Noord- en Zuid-Amerika heen. Dat zijn 163 organisaties in totaal, die in plaatsen als Washington D.C. waar LRH de eerste Org neerzette, een nieuw soort auditors opleiden – en Hamburg waar ons nieuwe kerkgebouw onze tot nog toe krachtigste uitdrukking in dat land weerspiegelt.

Dit alles geeft een verklaring over wie en wat we zijn – van het ene eind van de planeet tot het andere – met 2.300 missies, groepen en organisaties.

Dat brengt ons tot het eind van het evenement en deze 20ste eeuw.

Nu, we kunnen allemaal relaxen en zeggen: Kijk hoe ver we het gebracht hebben, hoe ver we zijn gekomen. Van één man, één boek tot een beweging overal ter wereld, die echte oplossingen en hulp brengt voor elk onderdeel van de maatschappij. En die beweringen zijn zeker waar. Alle Nieuwjaarsevenementen bij elkaar zouden nog niet inhouden wat wij deze avond gevierd hebben.

En dat is mijn hele punt. Want ons verhaal is niet alleen het belangrijkste van deze eeuw, maar van alle tijden.

Bovendien, als je ervan uitgaat dat wat we nu in handen hebben, niemand ooit eerder in handen heeft gehad, dan besef je iets anders dat aan ons gegeven is: Verantwoordelijkheid. Religieuze bewegingen vóór ons hebben deze aarde overspoeld en min of meer vrede en medeleven met zich meegebracht. Desondanks vinden wij de wereld in deze toestand, omdat zij niet dat enige hadden wat wij bezitten: Een werkelijke technologie waarmee de mens zijn ziel kan redden. En terwijl we met miljoenen zijn, laten we naar de cijfers kijken en de feiten onder ogen zien: Voor elke scientoloog zijn er 1.000 mensen die dat niet zijn.