Religious Technology Center Religious Technology Center
Houder van de Dianetics & Scientology handelsmerken
Introductie
De Scientology Religie
Het Garanderen van de Toekomst van Scientology
David Miscavige Voorzitter van de Raad van Bestuur
Stuur een rapport aan RTC
Zaken van Belang voor RTC
Embleem van Religious Technology Center, Scientology & Dianetics symbolen

ZAKEN VAN BELANG VOOR RTC:
ETHIEK TECHNISCH BERSTUURSKUNDIG

ZAKEN VAN BELANG VOOR RTC:

Deze rapporten zijn ook van onschatbare waarde voor het Religious Technology Center en haar Netwerk van Inspecteurs-generaal. Als de houder van de Scientology handelsmerken is RTC de beschermer van de Scientology religie. Het Netwerk van Inspecteurs-generaal van RTC is een onafhankelijk onderzoek- en controle-lichaam die de functie heeft om Scientology werkbaar te houden door het zuiver en ethisch gebruik van de technologieën van Dianetics en Scientology te waarborgen.

Er zijn bepaalde zaken van bijzonder belang en zorg voor RTC die hier in een gedetailleerde lijst zijn samengevat. Wanneer deze zaken zich voordoen verzoeken wij u om kopieën van uw rapporten ook naar RTC te zenden. Het Netwerk van Inspecteurs-generaal van RTC gebruikt deze rapporten om verborgen onderdrukking, infiltratie, ondermijning of corruptie binnen en buiten de Scientology Kerken, Missies en andere kerkorganisaties te helpen ontdekken, teneinde De Brug voor een ieder te beschermen.

In sommige gevallen zou het mogelijk langer geduurd hebben om een suppressieve persoon te ontdekken als wakkere en zorgzame Scientologen de situatie niet aan het Netwerk van Inspecteurs-generaal gerapporteerd hadden. Dankzij hun rapporten werd onderdrukking vaak sneller ontdekt en ontworteld, en werd standaard technologie en bestuurskunde hersteld.

U kunt direct over zulke zaken naar RTC communiceren. Vele scientologen en stafleden doen dat dan ook, en ze schrijven ook over de goede resultaten die zij hebben ontvangen d.m.v. de standaardtoepassing van tech en bestuurskunde. Al deze communicaties zijn waardevol voor RTC.

Selecteer voor het zenden van uw rapport een van de Zaken van Belang voor RTC van het rechter menu en selecteer dan het onderwerp waarover u wilt rapporteren. Of, als u uw rapport nu wilt zenden, gebruik dan het RTC Elektronisch Rapport Formulier. U kunt uw rapporten ook opsturen naar de Reports Officer RTC, op 1710 Ivar Avenue, Suite 1100 te Los Angeles, Californië 90028, Verenigde Staten.