Religious Technology Center Religious Technology Center
Houder van de Dianetics & Scientology handelsmerken
Introductie
De Scientology Religie
Het Garanderen van de Toekomst van Scientology
David Miscavige Voorzitter van de Raad van Bestuur
Stuur een rapport aan RTC
Zaken van Belang voor RTC
Neem contact op

Want we vieren niet alleen de eerste halve eeuw van LRH technologie, en voordat deze avond voorbij is, garandeer ik dat het "Nieuwe millennium" een heel nieuwe betekenis krijgt.

Duizend jaar is natuurlijk nauwelijks een bliep in het galactisch drama, en nog minder voor een thetan. Maar als u bedenkt hoe lang wezens al spiraalsgewijs langs de helling omlaag zijn gegleden en wat Scientology vertegenwoordigt als het keerpunt naar boven, dan zal niemand de tweede helft van deze eeuw vergeten.

Laten we eerst de laatste vijftig jaar eens bekijken, en wel vanuit deze verklaring, "Snelst groeiende religie op aarde." Want ondanks dat er plaatsen zijn waar Scientology nog niet is doorgebroken, moet je de echte betekenis daarvan begrijpen. Het volledige verhaal gaat veel dieper. L. Ron Hubbard die een tech ontwikkelde om totale geestelijke vrijheid tot stand te brengen. En daarin ligt het echte verhaal, niet alleen van deze 20ste eeuw, maar de saga aller tijden – verleden en toekomst.

Dus laten we vanavond een stapje terugdoen en de grote visie onderzoeken. Om te beginnen, laten we eerst teruggaan naar 1950, en laten we eens kijken wat het werkelijk betekende om Dianetics en Scientology in het midden van deze 20ste eeuw te introduceren.

Historici zouden het uiteindelijk de "Eeuw van Onzekerheid" noemen. Per slot van rekening kwam in antwoord op de Eerste Wereldoorlog die 37 miljoen levens kostte, een tweede die 55 miljoen levens eiste. En ondanks het feit dat velen stierven voor de leus: "De laatste oorlog," wat was de algemene oplossing die door wereldleiders vóór Dianetics gegeven werd?

Zoals zij zeiden: als je werkelijk oorlog wilt stoppen, is er maar één "oplossing." Maak een grotere bom. En aangaande de rol die de psychiatrie speelde in het uitvoeren van deze strategie: hun rol was om het Amerikaanse volk te overtuigen om dit systeem te ondersteunen, inclusief de steeds hogere belastingen om de rekening te betalen. Dit alles was onderdeel van het plan om Amerika aan de rand van paniek te houden. Het werkte.

Wat deze moderne inquisitie teweegbracht werd het beste door een Amerikaanse senator als volgt omschreven: "Ras wordt opgezet tegen ras, partij tegen partij, religie tegen religie, buur tegen buur, en kind tegen ouder." Dus laat er geen twijfel over bestaan dat het werkelijke handwerktuig van de Koude Oorlog niet de atoombom was. Het was terreur, als in het terroriseren van de bevolking. En ze hadden blijkbaar geen oppositie – niemand die in de weg kon staan. Het enige wat ze hoefden te doen was zeker te stellen dat iedereen op hun loonlijst stond.