Religious Technology Center Religious Technology Center
Houder van de Dianetics & Scientology handelsmerken
Introductie
De Scientology Religie
Het Garanderen van de Toekomst van Scientology
David Miscavige Voorzitter van de Raad van Bestuur
Stuur een rapport aan RTC
Zaken van Belang voor RTC

Religious Technology Center garandeert de voortdurende zuiverheid van Dianetics en Scientology door ervoor te zorgen dat de handelsmerken en technologie die zij beschermt in goede handen blijven en over de hele wereld correct worden gebruikt. Door constante controle van degenen die verantwoordelijk zijn voor de kerkelijke procedures en voor het verlenen van diensten aan kerkleden, zorgt RTC tevens voor een sterk, integer kerkbestuur, dat nooit kan lijden onder interne politiek of externe pogingen om de religie te schaden. Door deze garantie blijft de kerkelijke hiërarchie van de Scientology religie beschermd tegen inbreuk, en kunnen leden de spirituele vrijheid verwerven die zij zoeken wanneer ze een Scientology kerk betreden.

Door de exacte toepassing van de materialen van Dianetics en Scientology kan iemand niet alleen een volledig begrip van zichzelf als een spiritueel wezen verwerven, maar ook ware spirituele vrijheid. Daarom beschouwen scientologen over de hele wereld het behoud en de onkreukbaarheid van hun religieuze technologie, in exacte overeenstemming met de originele geschriften van de stichter, als essentieel voor hun uiteindelijke redding.

Het Religious Technology Center functioneert om ervoor te zorgen dat de erfenis van de spirituele vrijheid van L. Ron Hubbard ook morgen, of over tienduizend jaar, nog zal bestaan. Voor miljoenen scientologen over de hele wereld is niets belangrijker dan dat.