Religious Technology Center Religious Technology Center
Houder van de Dianetics & Scientology handelsmerken
Introductie
De Scientology Religie
Het Garanderen van de Toekomst van Scientology
David Miscavige Voorzitter van de Raad van Bestuur
Stuur een rapport aan RTC
Zaken van Belang voor RTC

HET GARANDEREN VAN DE TOEKOMST VAN SCIENTOLOGY

De krachtige technologieën van Dianetics en Scientology bieden niets minder dan de middelen om ware spirituele vrijheid en onsterfelijkheid te bereiken, voor iedereen die de reis naar dat doel begint. Een technologie zoals deze heeft nog nooit eerder bestaan en miljoenen over de hele wereld vinden het erg waardevol en niet te vergelijken met andere dingen. Zij weten 100% zeker dat ze door deze technologie exact toe te passen, zoals beschreven door L. Ron Hubbard, en met hun eerlijke en integere betrokkenheid, het spirituele niveau zullen bereiken dat ze in Scientology zoeken.

Het Religious Technology Center (RTC) bestaat om ervoor te zorgen dat dit kan gebeuren. Haar doel is het publiek te beschermen tegen verkeerde toepassing van de technologie en erop toe te zien dat de religieuze technologieën van Dianetics en Scientology in goede handen blijven en op de juiste manier in praktijk worden gebracht.

Het toezicht houden en benadrukken van de zuiverheid van de technische toepassing en het waarborgen van standaard bestuurskunde is geen kleine taak. Historisch gezien heeft iedere religie perioden ervaren waarin groei gepaard ging met afwijkingen van religieuze doctrine en praktijk, en zelfs een rechtstreekse ontsporing van de oorspronkelijke missie. Spirituele bewegingen en religieuze groepen hebben door de eeuwen heen geleden onder de vernietigende invloed van heimelijke onderlinge concurrentie en machtsstrijd.