Religious Technology Center Religious Technology Center
Houder van de Dianetics & Scientology handelsmerken
Introductie
De Scientology Religie
Het Garanderen van de Toekomst van Scientology
David Miscavige Voorzitter van de Raad van Bestuur
Stuur een rapport aan RTC
Zaken van Belang voor RTC
David Miscavige

David Miscavige


David Miscavige is de Voorzitter van de Raad van Bestuur van het Religious Technology Center (RTC), een non-profit organisatie gevormd in 1982 om de Scientology religie te bewaren, te behouden en te beschermen.

RTC heeft de allerhoogste autoriteit aangaande de standaard en zuivere toepassing van de religieuze technologie van L. Ron Hubbard. RTC is geen onderdeel van de managementstructuur van de Kerk en is niet betrokken bij haar alledaagse zaken.

De Voorzitter van de Raad van Bestuur is de allerhoogste positie in RTC, een positie waarvoor David Miscavige op unieke wijze gekwalificeerd is. Als actieve scientoloog gedurende het grootste deel van zijn leven, werd hij om te beginnen staflid van de Kerk in 1976 en is hij sindsdien betrokken geweest bij vrijwel elk aspect van de activiteiten van de Kerk.

Als jongeman studeerde David Miscavige om een Scientology geestelijke te worden en gedurende een aantal jaren leverde hij spirituele counseling aan parochianen. Later werkte hij direct met Dhr. Hubbard en hielp hij bij het produceren van technische trainingsfilms en materialen voor Scientology geestelijken in opleiding. Een aantal jaren later promoveerde hij naar het internationale management en was verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten van kerkelijke missionarissen. Sinds 1987 bekleedt David Miscavige de functie van Voorzitter van de Raad van Bestuur van het Religious Technology Center.

iv class="navLinks"> < vorige volgende >