Religious Technology Center Religious Technology Center
Houder van de Dianetics & Scientology handelsmerken
Introductie
De Scientology Religie
Het Garanderen van de Toekomst van Scientology
David Miscavige Voorzitter van de Raad van Bestuur
Stuur een rapport aan RTC
Zaken van Belang voor RTC

AUDITING

Auditing

De belangrijkste manier waarop de fundamentele waarheden van Scientology worden toegepast voor de rehabilitatie van de menselijke geest heet auditing. Het is de centrale beoefening en het wordt geleverd door een auditor, van het Latijnse audire, "iemand die luistert."

Een auditor houdt zich niet bezig met een of andere vage vorm van mentale verkenning, noch biedt de auditor oplossingen, advies of evaluatie aan. Een van de fundamentele principes van het Scientology geloof is de waarheid dat een individu zijn omstandigheden alleen kan verbeteren als hem toegestaan wordt zijn eigen antwoorden op de problemen van het leven te vinden. Scientology auditors helpen individuen dit doel te bereiken door hen te begeleiden in het onderzoeken van hun bestaan door een zorgvuldig opgezette serie stappen die Dhr. Hubbard ontwierp. Door het volgen van dit gradiĆ«ntsgewijze proces, kunnen individuen hun bekwaamheid om te confronteren wat ze zijn en waar ze zijn, vergroten – door het wegpellen van de lagen van ervaring die zo zwaar op hen wogen.

Auditing is dus niet iets dat wordt gedaan voor de persoon. De voordelen ervan kunnen alleen genoten worden door actieve deelname en goede communicatie.