Religious Technology Center Religious Technology Center
Houder van de Dianetics & Scientology handelsmerken
Introductie
De Scientology Religie
Het Garanderen van de Toekomst van Scientology
David Miscavige Voorzitter van de Raad van Bestuur
Stuur een rapport aan RTC
Zaken van Belang voor RTC

INTRODUCTIE TOT HET RTC ELEKTRONISCH RAPPORT FORMULIER

Embleem van het Religious Technology Center, Scientology & Dianetics symbolen

ZAKEN VAN BELANG VOOR RTC:
ETHIEK  TECHNISCH  BESTUURSKUNDIG 

Het Internet telt nu ongeveer 940 miljoen gebruikers en dit aantal groeit met de dag. Omdat tienduizenden Scientologen toegang tot het Internet hebben, heeft RTC een e-form (elektronisch formulier) opgezet om iedereen de kans en de mogelijkheid te geven rapporten aangaande Zaken van Belang voor RTC, via het Internet naar RTC te verzenden.

Dit "e-form" is eenvoudigweg een elektronische versie van traditionele papieren formulieren die op een computer ingevuld worden en dan elektronisch in slechts enkele minuten naar waar ook ter wereld verstuurd worden.

U kunt ook een beschrijving vinden van wat de Zaken van Belang voor RTC zijn, samen met een gedetailleerde lijst daarvan, in de Zaken van Belang voor RTC sectie.

Het rapportformulier op de volgende pagina is gemakkelijk in te vullen, en stelt de schrijver in staat om alle bijzonderheden te vermelden, volgens HCO Beleidsbrief 22 juli 1982R, Herzien 9 augustus 2000, KENNISGEVINGSRAPPORTEN, of Hoofdstuk 9, ”Kennisgevingsrapporten”, onder de paragraaf KENNISGEVINGSRAPPORTEN in het boek Inleiding tot de Ethiek van Scientology door L. Ron Hubbard.